O NAMA

Tko smo i što radimo? Pročitajte više o našoj tvrtki.

Kvalitetna programska i IT rješenja važni su segment prema uspjehu!

Obratite nam se s povjerenjem!

Osnovni podaci

Iteh Sistemi, vl. Denis Polić

Janeza Trdine 2, Rijeka,
Email:  podrska@iteh-sistemi.hr
MOB: +385 91 7552 988

Oib: 13806600710

MB:97501778

Račun otvoren kod: Privredna banka Zagreb


Tvrtka Iteh Sistemi osnovana je 2014. godine sa sjedištem u Rijeci, a djeluje u području IT sektora. Temelj tvrtke je ponuditi kvalitetna IT rješenja prilagođena svakom korisniku i klijentu, stoga smo se orijentirali na inovativni pristup kojim pratimo zadnje trendove i standarde. Naš tim čine IT stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u razvoju web programiranja i softverskim rješenjima, te licencirani marketinški stručnjaci.

Primarna djelatnost tvrtke je izrada web stranica i webshopa te pružanja usluga web hostinga i razvoja softvera, web aplikacija. Kako bi ponudili što kvalitetniju uslugu, svakom korisniku pristupamo individualno i profesionalno.  S druge strane, naša sekundarna djelatnost obuhvaća  savjetovanja korisnika u svezi s računalima.

Također, možemo Vam ponuditi nabavu informatičke opreme renomiranih proizvođača po konkurentnim cijenama u kratkim vremenskim okvirima te program/softver za vođenje poslovanja kojega koriste preko 1500 tvrtki na području Hrvatske.

Jedna od naših najvećih prednosti, izuzev kvalitete i profesionalne usluge, je programska podrška koju pružamo svim našim klijentima, a što je svakodnevna zadaća naših djelatnika koju obavljaju na obostrano zadovoljstvo.  Naša misija je biti pouzdan partner našim klijentima, te im pružiti savršenu uslugu i podršku koja će im pomoći u izgradnji poslovnih planova.

Želimo Vam olakšati u poslovnim obavezama i pružiti sve IT usluge na jednom mjestu za Vaše poslovanje!

Image

Web dizajn / Izrada web stranica

Pružamo uslugu dizajniranja i izrade web stranice prilagođene potrebama klijenta.

Izrada web shopova

Izrada web shopa po sistemu ključ u ruke. Obratite nam se s povjerenjem!

Marketing usluge

Pružamo usluge vođenja i održavanje društvenih mreža, SEO optimizaciju, održavanje te kreiramo, vodimo Google Adwords kampanje.

Održavanje sustava

Održavanje web stranica, nadogradnje sustava, optimizacija, ubacivanje dodatnog sadržaja.

Želite raditi s nama ili razgovarati o projektu?