Kvalitetna programska i IT rješenja su ključ uspjeha!

Tvrtka Iteh Sistemi je osnovana 2014. godine sa sjedištem u Rijeci a djeluje u području IT sektora.

Temelj tvrtke je ponuditi kvalitetna IT rješenja prilagođena svakom korisniku i klijentu, stoga smo se orjentirali na inovativni pristup kojim pratimo zadnje trendove i standarde.

Naš tim čine IT stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u razvoju web programiranja i softverskim rješenjima, te licencirani marketinški stručnjaci.
Primarna djelatnost tvrtke je izrada web stranica i webshopa te pružanja usluga razvoja softvera. Kako bi ponudili kompletnu uslugu za razvoj i unaprjeđenje poslovanja, u tom pogledu kreiramo i održavamo internet stranice, te pružamo usluge Facebook marketinga.

S druge strane, naša sekundarna djelatnost obuhvaća  savjetovanja korisnika u svezi s računalima.

Također, možemo Vam ponuditi nabavu informatičke opreme renomiranih proizvođača po konkurentnim cijenama u kratkim vremenskim okvirima te program/softver za vođenje poslovanja kojega koriste preko 1500 trvtki na području Hrvatske.

Jedna od naših najvećih prednosti, izuzev kvalitete i profesionalne usluge, je programska podrška koju pružamo svim našim klijentima, a što je svakodnevna zadaća naših djelatnika koju obavljaju na obostrano zadovoljstvo.

Iteh Sistemi, Uslužni Obrt, vl. Denis Polić

Hreljin 211, 51226 Hreljin,

Oib: 13806600710

MB:97501778

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt informacije
Iteh Sistemi
Hreljin Bakar, Croatia 51226
Phone: +385917552988
Web stranice
Izrada web shopa
Program za vođenje poslovanja
Web Hosting

 

Aplikacija za vođenje poslovanja
Web Shop sustav
eNekretnine