onama

O nama

Tko smo i što radimo? Pročitajte više o našoj tvrtki.

Kvalitetna programska i IT rješenja su ključ uspjeha!

 

Tko smo i što Vam nudimo?

 

Tvrtka Iteh Sistemi je osnovana 2014. godine sa sjedištem u Rijeci a djeluje u području IT sektora.

Temelj tvrtke je ponuditi kvalitetna IT rješenja prilagođena svakom korisniku i klijentu, stoga smo se orijentirali na inovativni pristup kojim pratimo zadnje trendove i standarde.

Naš tim čine IT stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u razvoju web programiranja i softverskim rješenjima, te licencirani marketinški stručnjaci.
Primarna djelatnost tvrtke je izrada web stranica i webshopa te pružanja usluga web hostinga i razvoja softvera, web aplikacija. Kako bi ponudili što kvalitetniju uslugu, svakom korisniku pristupamo individualno i profesionalno.

 

Sve na jednom mjestu!

 

S druge strane, naša sekundarna djelatnost obuhvaća  savjetovanja korisnika u svezi s računalima.

Također, možemo Vam ponuditi nabavu informatičke opreme renomiranih proizvođača po konkurentnim cijenama u kratkim vremenskim okvirima te program/softver za vođenje poslovanja kojega koriste preko 1500 tvrtki na području Hrvatske.

 

Podrška korisnicima

 

Jedna od naših najvećih prednosti, izuzev kvalitete i profesionalne usluge, je programska podrška koju pružamo svim našim klijentima, a što je svakodnevna zadaća naših djelatnika koju obavljaju na obostrano zadovoljstvo.

 

Naša misija i vizija

 

Naša misija je biti pouzdan partner našim klijentima, te im pružiti savršenu uslugu i podršku koja će im pomoći u izgradnji poslovnih planova.

Želimo Vam olakšati u poslovnim obavezama i pružiti sve IT usluge na jednom mjestu za Vaše poslovanje!

 

Osnovni podaci

Iteh Sistemi, vl. Denis Polić

Janeza Trdine 2, Rijeka,

Oib: 13806600710

MB:97501778

Račun otvoren kod: Privredna banka Zagreb

Obratite nam se s povjerenjem!

Uslužni obrt Iteh Sistemi

Janeza Trdine 2, Rijeka

Email Address:
Password:
X

Kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo, ova web stranica može koristi privremene kolačiće (cookies). Postavke kolačića također možete podesiti u svom internet pregledniku ili ih u potpunosti blokirati.