Izrada web sranica

Izrada web stranica

Izrada web stranice koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Izrada web stranice za sve Vaše potrebe.
Izrađujemo web stranice, održavamo, redizajniramo sve vrste web stranica s uključenom podrškom korištenja CMS sustavom.

Izrada web stranice u današnje je vrijeme nezaobilazni korak u vođenju poslovanja. Većina korisnika danas do informacija dolazi putem interneta pregledavajući Vašu stranicu. Profesionalna izrada web stranica će osigurati da ostavite dobar dojam, a korisniku će pružiti sve Važne informacije o Vama i uslugama, proizvodima koje pružate ili prodajete. Svjesni smo kako se možda prvi puta susrećete s procesom i stručnom terminologijom, zato Vam pružamo mogućnost savjetovanja u vidu telefonskog sastanka kako bi definirali što Vam je sve potrebno i koje materijale morate pripremiti.

Od ideje do realizacije

Početna točka svakog projekta je informativni sastanak na kojem dobivamo uvid u područje poslovanja klijenta, njegov cilj, želje i preferencije. Kada smo definirali važne stavke i funkcije, dostaviti ćemo Vam ponudu svih troškova izrade web stranice. Kada smo dogovorili suradnju, krećemo s planiranjem mape stranice, rasporeda sadržaja, podstranica i njihovih funkcija. Klijentu se dostavlja idejno rješenje izgleda i konstrukcije web stranice. Ako je sve uredu i korisnik prihvati idejno rješenje kreće se s procesom kodiranja, dodavanja sadržaja i stvaranja svih popratnih funkcija stranice. Za vrijeme trajanja radova klijenti imaju mogućnost praćenja i pregleda radova koji su izvršeni. U finalnom koraku klijent mora pregledati izrađenu stranicu i uz odobrenje, stranica se objavljuje na internetu. Nakon završetka radova na web stranici, preporučamo Vam ulaganje u marketing kojime će se Vaša stranica pretvoriti u alat za prodaju.

Zatražite ponudu!

Smještaj web stranica na kvalitetnim web serverima!

Sve na jednom mjestu.

Nudimo Vam usluge Web hostinga i registracije domene za privatne i poslovnekorisnike. Zatražite svoju ponudu!

izrada web stranice

CMS Sustav

CMS je kratica za Content Management System - sustav za upravljanje sadržajima na Vašoj web stranici. Sustav Vam omogućava olakšanu promjenu sadržaja (slika, tekstova, logotipa, video zapisa i sli..).

Responzivan dizajn

Responzivan web dizajn je dizajn internet stranice koja se prilagođava uređaju s kojim pristupate web stranici. Vaše stranice prilagođavaju se mobilnim, tablet, dekstop tipovima uređaja.

Podrška

Stranice je potrebno redovito održavati, a uvijek se može dogoditi nepredviđeni problem, zato je tu za Vas naša podrška.

Što web stranica mora imati?

U današnje vrijeme web stranice su različite, a u procesu izrade preporučamo se držati ipak nekih osnovnih stavaka:

 • Profesionalan i moderan dizajn

  Izgled i dizajn čini vrlo važan segmenat. Osim samih prepoznatljivih boja i vizualnog identiteta Vašega brenda, vrlo je važno da dizajn web stranice bude jednostavan i pregledan korisnicima kako bi poronašli željene informacije. Također svaka web stranica mora sadržavati neke od važnih elemenata: logotip, navigacija, tekstovi, naslovi, podnaslovi, slike, podnožje, linkovi i osnovne podatke o Vama i Vašoj tvrtki ako je to zakonom regulirano.

 • Responzivni izgled

  Korisnici sve više web stranice pregledavaju s mobilnih i tablet uređaja, iz tog razloga je vrlo važno da Vaša stranica bude prilagođena uređajima s kojih joj se pristupa.

 • CMS

  Uz CMS sustav možete aktualizirati sadržaj tako da krajnji korisnici uvijek budu upućeni u događanja i novosti vezane uz vašu tvrtku, što rezultira boljim prometom, a i prodajom usluga i proizvoda.

 • Call to Action

  Primarna zadaća svake web stranice je informiranje korisnika i uslugama i proizvodima koje nudite, te poticanje korisnika na ostvarenje određene akcije (kontakt, rezervacije, narudžbe i sl..). Zato je potrebno dodati funkcionalnosti koje će potaknuti svakog posjetitelja na kupnju, kontakt, rezervaciju i slično. Dakle, važno je da stvari budu jasne, istaknute i pojednostavljene. Integrirajte svoj call to action u svoju web stranicu.

 • SEO

  SEO (optimizacija za tražilice) je skup metoda kojima se web stranica prilagođava kako bi postigla što bolja mjesta na rezultatima pretraživanja. Seo je dugotrajan proces, a optimizacija web stranice vrši se za ključne riječi za koje se želite pozicionirati. Prije postupka provođenja seo optimizacije radi se cjelokupna analiza web stranice, tržišta i konkurencije kako bi imali što bolji uvid na koji način i kako optimizirati Vašu web stranicu da bi postigli što bolje rezultate u pozicioniranju..

Najčešća pitanja korisnika:

CMS sustav je sustav za upravljanje sadržajem web stranice.Omogućava nam olakšanu prmjenu sadržaja na web stranici.

Hosting je smještaj web stranice na web server (Internet). Web hosting se produžuje i plaća godišnje.

Domena je naziv odnosno adresa vaše web stranice na Internetu. Domena je jedinstvena adresa za svaku web stranicu.

Responzivni dizajn je prilagodljivost web stranice svim dimenzijama ekrana i uređaja s kojih se pristupa web stranici.

SEO (Search engine optimization) je optimizacija web stranice za tražilice kako bi web stranice bile na što boljoj poziciji za određene ključne riječi. SEO je proces koji traje i potrebno je imati strpljenja. U procesu izrade web stranice SEO optimizacija nije uključena i dodatno se nadoplaćuje.

Klijenti sa kojima je dogovorena suradnja moraju dostaviti potrebne materijale za izradu web stranice (tekstove, logotip, slike, dokumente). Tvrtka Iteh sisstemi ne preuzima odgovornost za točnost i ispravnost materijala.

Roko za iradu jednostavne web stranice je 30 radnih dana. Vaša web stranica biti će izrađena i isporučena Vam u roku od 30 radnih dana i ranije, ako nam na vrijeme dostavite sve potrebne materijale koje želite koristiti na web stranici.
Mi volimo poštivati dogovorene rokove, stoga navedeni rok od 30 radnih dana i dobiti ćete svoju web stranicu. Rokove izrade stranica u 10 dana ne garantiramo, jer ne želimo prekoračiti dogovoreno, pa kasniti sa isporukom.

Uslužni obrt Iteh Sistemi

Janeza Trdine 2, Rijeka

Email Address:
Password:
X

Kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo, ova web stranica može koristi privremene kolačiće (cookies). Postavke kolačića također možete podesiti u svom internet pregledniku ili ih u potpunosti blokirati.