Izrada web stranica

Izrada web stranice koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Izrada web stranice za sve Vaše potrebe.
Izrađujemo web stranice, održavamo, redizajniramo sve vrste web stranica s uključenom podrškom korištenja CMS sustavom.

Izrada web stranice u današnje je vrijeme nezaobilazni korak u vođenju poslovanja. Većina korisnika danas do informacija dolazi putem interneta pregledavajući Vašu stranicu. Profesionalna izrada web stranica će osigurati da ostavite dobar dojam, a korisniku će pružiti sve Važne informacije o Vama i uslugama, proizvodima koje pružate ili prodajete. Svjesni smo kako se možda prvi puta susrećete s procesom i stručnom terminologijom, zato Vam pružamo mogućnost savjetovanja u vidu telefonskog sastanka kako bi definirali što Vam je sve potrebno i koje materijale morate pripremiti.

Od ideje do realizacije

Početna točka svakog projekta je informativni sastanak na kojem dobivamo uvid u područje poslovanja klijenta, njegov cilj, želje i preferencije. Kada smo definirali važne stavke i funkcije, dostaviti ćemo Vam ponudu svih troškova izrade web stranice. Kada smo dogovorili suradnju, krećemo s planiranjem mape stranice, rasporeda sadržaja, podstranica i njihovih funkcija. Klijentu se dostavlja idejno rješenje izgleda i konstrukcije web stranice. Ako je sve uredu i korisnik prihvati idejno rješenje kreće se s procesom kodiranja, dodavanja sadržaja i stvaranja svih popratnih funkcija stranice. Za vrijeme trajanja radova klijenti imaju mogućnost praćenja i pregleda radova koji su izvršeni. U finalnom koraku klijent mora pregledati izrađenu stranicu i uz odobrenje, stranica se objavljuje na internetu. Nakon završetka radova na web stranici, preporučamo Vam ulaganje u marketing kojime će se Vaša stranica pretvoriti u alat za prodaju.

Zatražite ponudu!

Smještaj web stranica na kvalitetnim web serverima!

Sve na jednom mjestu.

Nudimo Vam usluge Web hostinga i registracije domene za privatne i poslovnekorisnike. Zatražite svoju ponudu!

izrada web stranice

CMS Sustav

CMS je kratica za Content Management System - sustav za upravljanje sadržajima na Vašoj web stranici. Sustav Vam omogućava olakšanu promjenu sadržaja (slika, tekstova, logotipa, video zapisa i sli..).

Responzivan dizajn

Responzivan web dizajn je dizajn internet stranice koja se prilagođava uređaju s kojim pristupate web stranici. Vaše stranice prilagođavaju se mobilnim, tablet, dekstop tipovima uređaja.

Podrška

Stranice je potrebno redovito održavati, a uvijek se može dogoditi nepredviđeni problem, zato je tu za Vas naša podrška.

Kvalitetetna i pouzdana izrada web stranica!

Što bi sve web stranica trebala sadržavati?

RESPOZIVNI IZGLED

Korisnici sve više web stranice pregledavaju s mobilnih i tablet uređaja, iz tog razloga je vrlo važno da Vaša stranica bude prilagođena uređajima s kojih joj se pristupa.

CMS SUSTAV

Uz CMS sustav možete aktualizirati sadržaj tako da krajnji korisnici uvijek budu upućeni u događanja i novosti vezane uz vašu tvrtku, što rezultira boljim prometom, a i prodajom usluga i proizvoda.

VJERODOSTOJI SADRŽAJ

Opišite i objasnite svojim posjetiocima web stranice prednosti svojih proizvoda i usluga. Opišite svoje proizvode i usluge detaljno i iste potkrijepite slikama istaknite posebne ponude i akcije svojim potecijalnim klijentima. Postavite mape i lokacije svojih trgovina i poslovnica.

PROFESIONALAN I MODERAN DIZAJ

Izgled i dizajn čini vrlo važan segmenat. Osim samih prepoznatljivih boja i vizualnog identiteta Vašega brenda, vrlo je važno da dizajn web stranice bude jednostavan i pregledan korisnicima kako bi poronašli željene informacije. Također svaka web stranica mora sadržavati neke od važnih elemenata: logotip, navigacija, tekstovi, naslovi, podnaslovi, slike, podnožje, linkovi i osnovne podatke o Vama i Vašoj tvrtki ako je to zakonom regulirano.

CALL TO ACTION

Primarna zadaća svake web stranice je informiranje korisnika i uslugama i proizvodima koje nudite, te poticanje korisnika na ostvarenje određene akcije (kontakt, rezervacije, narudžbe i sl..). Zato je potrebno dodati funkcionalnosti koje će potaknuti svakog posjetitelja na kupnju, kontakt, rezervaciju i slično. Dakle, važno je da stvari budu jasne, istaknute i pojednostavljene. Integrirajte svoj call to action u svoju web stranicu.

SEO OPTIMIZACIJA

SEO (optimizacija za tražilice) je skup metoda kojima se web stranica prilagođava kako bi postigla što bolja mjesta na rezultatima pretraživanja. Seo je dugotrajan proces, a optimizacija web stranice vrši se za ključne riječi za koje se želite pozicionirati. Prije postupka provođenja seo optimizacije radi se cjelokupna analiza web stranice, tržišta i konkurencije kako bi imali što bolji uvid na koji način i kako optimizirati Vašu web stranicu da bi postigli što bolje rezultate u pozicioniranju..

Obratite nam se s povjerenjem! Zatražite izradu ponude za svoj projekt.

Najčešća pitanja korisnika

Što je CMS sustav?

CMS sustav je sustav za upravljanje sadržajem web stranice. Omogućava nam olakšanu prmjenu sadržaja na web stranici.