meta opisi na web stranici

Što su meta opisi web stranice?

Meta opis je kratki sažetak, opis web stranice, a u rezultatima pretraživanja prikazuje se ispod naslova. Kako postaviti meta opise na web stranicu, saznajte u nastavku teksta.

Što je (title)oznaka naslova web stranice?

Izradili ste web stranicu i želite postaviti (title) oznake naslova? Kako postaviti oznake naslova pročitajte u nastavku teksta.

 

Što je SEO optimizacija?

SEO označava "optimizaciju tražilice." Jednostavno rečeno, to znači postupak poboljšanja vaše web stranice kako bi povećala vidljivost i prikazivanje kada ljudi upisujući ključne riječi u tražilicu pretražuju proizvode ili usluge povezane s vašim poslovanjem.

Savjeti za profesionalan izgled web stranice

Vaša tvrtka može imati najbolji naziv domene i veliki potencijal, no ako vaša web stranica nije u skladu s time napravljena, malo je vjerojatno da će se potencijalni kupci/klijenti zadržati na vašoj web stranici.

izrada web stranice
ssl certifikat

Što je SSL i treba li Vam SSL certifikat?

SSL certifikat i zašto Vam treba SSL? Posjećivanjem različitih web mjesta mogli ste primjetiti kako neki URL-ovi počinju sa https://. Možda ste primijetili to dodatno "s" dok ste pregledavali web mjesta koji zahtijevaju davanje osjetljivih podataka, primjerice kada ste plaćali račune na mreži.

SEO ili PPC oglašavanje / Koje su razlike?

Koju vrstu oglašavanja odabrati SEO ili PPC? Za svako uspješno poslovanje vrlo je važno imati dobru marketinšku strategiju kako bi biste bili konkurentni, a rangiranje na pretraživačima (poput Google-a) i samo pozicioniranje može uvelike odrediti jeste li u vodećem krugu ili ne.

seo vs ppc
izrada cms web stranica

Izrada CMS web stranice

Izrada web stranice koristeći se CMS-om Prisutnost na internetu danas je glavni ključ uspjeha, a izrada web stranice daje vam mogućnost da prezentirate svojoj ciljanoj publici svoje poslovanje, usluge i proizvode. Web stranica je prvi kontakt s potecijalnim kupcem, zbog čega je bitno da bude, jednostavna i razumljiva za sve kupce.

Vrste web stranica

Koje vrste web stranica postoje?

Vrste web stranica, odnosno kako odabrati web stranicu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama? Koliko je bitno definirati vrstu web stranice na samom početku projekta i zašto? Za početak svakako ćete lakše odrediti cilj koji želite postići putem vaše web stranice. Možete preciznije isplanirati potreban budžet i bitno reducirati vrijeme potrebno za izradu.

vrste web stranica
vrste web stranica

Koliko košta izrada web stranice i o čemu ovisi?

Cijena izrade web stranice ovisi o više faktora s kojima bi se svakako trebali detaljnije upoznati prije pokretanja projekta.Jedna od važnijih stavki svakog uspješnog poslovanja je web stranica koju ćete s ponosom predstavljati. U tom pogledu uvelike je važan dobro osmišljeni web dizajn koji će vas izdvojiti iz konkurencije, no koliko će vas to koštati?

Prednosti koje možete ostvariti izradom web stranice

Ako vaša tvrtka posluje bez web stranice, možda se pitate da li vam je uopće potrebna. Svakako vam je potrebna.

registracija domena

Registracija . hr domene

Kako registrirati .hr domenu? Učestalo se susrećemo s pitanjima kako registrati . hr domenu, te pitanjima o pravilima registracije. Pravila o registraciji kao i sve ostalo vezano uz upravljanje domenama propisano je Pravilnikom, a temeljem kojeg dokumenta se registracija .hr domene provodi možete saznati i pogledati na službenim stranicama CARNET registra.

Izrada web stranica i što mi je sve potrebno?

Uz razvoj interneta i šarolikost ponude i potražnje tržišta za određenim proizvodima i uslugama, sve više raste i potreba za izradom vlastite web stranice. No, prije početka izrade web stranice potrebno je znati što Vam je sve potrebno za izradu web stranice i kako početi.

Što je to Google my Business i kako ga postaviti?

Google My Business je besplatni alat za tvrtke s kojim možete upravljati osnovnim informacijama o tvrtki koje će kasnije biti prikazane na Google tražilici i Google kartama, te je odličan alat za lokalni SEO. Ako imate lokalnu tvrtku, možete koristiti Google My Business.