SSL certifikat

Što je SSL i treba li Vam SSL certifikat?

Posjećivanjem različitih web mjesta mogli ste primjetiti kako neki URL-ovi počinju sa https://.
Možda ste primijetili to dodatno "s" dok ste pregledavali web mjesta koji zahtijevaju davanje osjetljivih podataka, primjerice kada ste plaćali račune na mreži.

seo-ppc

SEO ili PPC oglašavanje / Koje su razlike?

Za svako uspješno poslovanje vrlo je važno imati dobru marketinšku strategiju kako bi biste bili konkurentni, a rangiranje na pretraživačima (poput Google-a) i samo pozicioniranje može uvelike odrediti jeste li u vodećem krugu ili ne.

izrada cms web stranice

Izrada CMS web stranice

Prisutnost na internetu danas je glavni ključ uspjeha, a izrada web stranice daje vam mogućnost da prezentirate svojoj ciljanoj publici svoje poslovanje, usluge i proizvode. Web stranica je prvi kontakt s potecijalnim kupcem, zbog čega je bitno da bude, jednostavna i razumljiva za sve kupce.

vrste web stranica

Vrste web stranica

Vrste web stranica, odnosno kako odabrati web stranicu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama? Koliko je bitno definirati vrstu web stranice na samom početku projekta i zašto?

Cijena izrade web stranice

Koliko košta izrada web stranice i o čemu ovisi?

Cijena izrade web stranice ovisi o više faktora s kojima bi se svakako trebali detaljnije upoznati prije pokretanja projekta.

 

izrada web stranice

Izrada web stranice

Izrada web stranice i prednosti koje možete ostvariti kvalitetnom web stranicom. Ako vaša tvrtka posluje bez web stranice, možda se pitate da li vam je uopće potrebna. Svakako vam je potrebna. 

 

izrada web stranice

Web stranica, što je zapravo web stranica?

Što je web stranica i koji su elementi web stranice?

Web stranica je skup informacija napisanih HTML kodom ili sličnim markup jezicima. Skup informacija sažimanih u jedan dokument koji je prilagođen web preglednicima.

google my business profil

Što je to Google my Business i kako ga postaviti?

Google My Business je besplatni alat za tvrtke s kojim možete upravljati osnovnim informacijama o tvrtki koje će kasnije biti prikazane na Google tražilici i Google kartama, te je odličan alat za lokalni SEO. Ako imate lokalnu tvrtku, možete koristiti Google My Business.

registracija .hr domene

Registracija . hr domene

Kako registrirati .hr domenu? Učestalo se susrećemo s pitanjima kako registrati . hr domenu, te pitanjima o pravilima registracije. Pravila o registraciji kao i sve ostalo vezano uz upravljanje domenama propisano je Pravilnikom, a temeljem kojeg dokumenta se registracija .hr domene provodi možete saznati i pogledati na službenim stranicama CARNET registra.

Izrada web stranica i što mi je sve potrebno?

 Uz razvoj interneta i šarolikost ponude i potražnje tržišta za određenim proizvodima i uslugama, sve više raste i potreba za izradom vlastite web stranice. No, prije početka izrade web stranice potrebno je znati što Vam je sve potrebno za izradu web stranice i kako početi.

Uslužni obrt Iteh Sistemi

Kvaternikova ul., Rijeka

Email Address:
Password:
X