seo optimizacija i izrada web stranica

Seo optimizacija web stranice

SEO označava "optimizaciju tražilice." Jednostavno rečeno, to znači postupak poboljšanja vaše web stranice kako bi povećala vidljivost i prikazivanje kada ljudi upisujući ključne riječi u tražilicu pretražuju  proizvode ili usluge povezane s vašim poslovanjem.

profesionalni izgled web stranice

Savjeti za profesionalan izgled web stranice.

Vaša tvrtka može imati najbolji naziv domene i veliki potencijal, no ako vaša web stranica nije u skladu s time napravljena, malo je vjerojatno da će se potencijalni kupci/klijenti zadržati na vašoj web stranici.

SSL certifikat

Što je SSL i treba li Vam SSL certifikat?

SSL certifikat i zašto Vam treba SSL? Posjećivanjem različitih web mjesta mogli ste primjetiti kako neki URL-ovi počinju sa https://. Možda ste primijetili to dodatno "s" dok ste pregledavali web mjesta koji zahtijevaju davanje osjetljivih podataka, primjerice kada ste plaćali račune na mreži.

seo-ppc

SEO ili PPC oglašavanje. Koje su razlike?

Koju vrstu oglašavanja odabrati SEO ili PPC? Za svako uspješno poslovanje vrlo je važno imati dobru marketinšku strategiju kako bi biste bili konkurentni, a rangiranje na pretraživačima (poput Google-a) i samo pozicioniranje može uvelike odrediti jeste li u vodećem krugu ili ne.

izrada cms web stranice

Izrada CMS web stranice

Izrada web stranice koristeći se CMS-om Prisutnost na internetu danas je glavni ključ uspjeha, a izrada web stranice daje vam mogućnost da prezentirate svojoj ciljanoj publici svoje poslovanje, usluge i proizvode. Web stranica je prvi kontakt s potecijalnim kupcem, zbog čega je bitno da bude, jednostavna i razumljiva za sve kupce.

vrste web stranica

Koje vrste web stranica postoje?

Vrste web stranica, odnosno kako odabrati web stranicu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama? Koliko je bitno definirati vrstu web stranice na samom početku projekta i zašto?

Cijena izrade web stranice

Koja je cijena izrade web stranice?

Cijena izrade web stranice ovisi o više faktora s kojima bi se svakako trebali detaljnije upoznati prije pokretanja projekta.

 

izrada web stranice

Prednosti koje možete ostvariti izradom web stranice

 Ako vaša tvrtka posluje bez web stranice, možda se pitate da li vam je uopće potrebna. Svakako vam je potrebna. 

 

google my business profil

Google My Business je besplatni alat za tvrtke s kojim možete upravljati osnovnim informacijama o tvrtki koje će kasnije biti prikazane na Google tražilici i Google kartama, te je odličan alat za lokalni SEO. Ako imate lokalnu tvrtku, možete koristiti Google My Business.

registracija .hr domene

Kako registrirati .hr domenu? Učestalo se susrećemo s pitanjima kako registrati . hr domenu, te pitanjima o pravilima registracije. Pravila o registraciji kao i sve ostalo vezano uz upravljanje domenama propisano je Pravilnikom, a temeljem kojeg dokumenta se registracija .hr domene provodi možete saznati i pogledati na službenim stranicama CARNET registra.

što je potrebno za web stranicu

 Što je sve potrebno za izradu web stranice?

Uz razvoj interneta i šarolikost ponude i potražnje tržišta za određenim proizvodima i uslugama, sve više raste i potreba za izradom vlastite web stranice. No, prije početka izrade web stranice potrebno je znati što Vam je sve potrebno za izradu web stranice i kako početi.

Uslužni obrt Iteh Sistemi

Kvaternikova ul., Rijeka

Email Address:
Password:
X