Web usluge

U našoj ponudi web usluga možete pronaći sve usluge vezane uz izradu web stranice i web shopa koje pružamo. Također, u ponudi imamo hosting usluge i registraciju domena. Saznajte više detalja i informacija odabirom usluge koja Vam je potrebna. Za više informacija i detalja stojimo Vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem!

Izrada web stranice

Usluga izrade, održavanja i redizajna postojećih web stranica za sve vrste korisnika. Svim korisnicima pružamo uslugu savjetovanja. Obratite nam se s povjerenjem.

VIŠE: Izrada web stranica

Web hosting

Web hosting je usluga smještaja web stranica i web sadržaja na web server. U ponudi imamo kvalitetne servere na koje možete smjestiti svoje stranice. Pogledajte našu ponudu hosting paketa.

VIŠE: Web hosting paketi

Izrada web shopa

Sve više poduzetnika prepoznaje važnost pokretanja vlastite internet trgovine, a mi smo tu za Vas kako bi vam pružili kompletnu uslugu izrade web shopa po sistemu ključ u ruke.

VIŠE: Izrada web shopa

Registracija domena

Domena je ime i naziv za internet adresu (web stranicu). U našoj ponudi imamo uslugu registracije domena. Pogledajte našu ponudu domena i registrirajte svoju domenu.

VIŠE: Registracija domena

Održavanje

Usluga održavanja i redizajna postojećih web stranica za sve vrste korisnika. Svim korisnicima pružamo uslugu savjetovanja. Obratite nam se s povjerenjem.

VIŠE: Održavanje web stranica

Podrška i savjetovanje

Svim našim postojećim klijentima nudimo uslugu podrške, a također za potecijalne buduće klijente nudimo uslugu savjetovanja prije početka pokretanja projekta.

Kontaktirajte nas za podršku!

+385 91 7552 988

podrska@iteh-sistemi.hr

Uslužni obrt Iteh Sistemi

Kvaternikova ul., Rijeka

Email Address:
Password:
X