Izrada web shopa (internet trgovine)

Izrada web shopa (internet trgovine) prilagođenog Vašim potrebama. Obratite nam se s povjerenjem!

Uz razvoj interneta i raznolikost ponude i potražnje tržišta za određenim proizvodima i uslugama, raste i potreba za kreiranjem vlastitog webshopa. Sve više poduzetnika prepoznaje važnost pokretanja vlastite internet trgovine koja će im omogućiti samostalno upravljanje sadržajem i proizvodima.

Svrha internet poslovanja je da korisnicima maksimalno prezentiramo i ponudimo proizvode i usluge te da privučemo nove korisnike. Jedan od segmenata uspješnog poslovanja je internet trgovina (webshop ) koja bi trebala omogućiti samostalno upravljanje artiklima i sadržajem (poput kategorija i potkategorija- kao osnovnih, pa sve do akcijskih proizvoda, novostima u ponudi i sl.).

Danas na tržištu možemo pronaći različite aplikacije putem kojih možete kreirati vlastitu internet trgovinu, no treba biti oprezan jer te iste imaju razna ograničenja u pristupanju sadržajem, proizvodima, naplatnim sistemima i sl. Skeptičnost prema internet poslovanju i online kupovini proizvoda je još uvijek prisutna, stoga treba osigurati kvalitetu i sigurnost pri samoj kupovini kako bi ujedno zaštitili svoje poslovanje i krajnje korisnike.

Naša usluga izrade web shopa se sastoji od sljedećih koraka:

1. Sastanak, savjetovanje i konzultacije u svezi projekta izrade internet trgovine,

2. Izrada ponude i troškovnika,

3. Izrada skice vizualnog izgleda, site mape internet trgovine,

4. Izrada realizacija projekta (kodiranje),

5. Testiranje sustava,

6. Prezentacija finalne verzije i obuka korisnika,

6. Isporuka web shopa.

 

Zatražite ponudu!

Izdvojene značajke web shopa

Admin zona

Admin korisničko sučelje i kontrolna ploča omogućava Vam brzi pristup do pojedinih modula koje koristite. Također, na kontrolnoj ploči nalaze se statistike narudžbi i prodaje.

Modul zaliha

Modul zaliha pruža Vam mogućnost upravljanja s količinama proizvoda i dostupnosti proizvoda za narudžbu. Ako neki od proizvoda nije dostupan, ovaj modul će onemogućiti narudžbu istog.

Modul proizvodi

S modulom proizvodi samostalno upravljajte proizvodima i kategorijama proizvoda. Samostalno unosite proizvode opise, slike, cijene, šifre artikla i ostale potrebne informacije o proizvodu.

Marketing modul

Upravljajte posebnim ponudama, pogodnostima, akcijama, kuponima. Modul Vam omogućava kreiranje promotivnih ponuda za određeni vremenski period. Istaknite posebne proizvode.

Modul dostava

Mogućnost korištenja dostave proizvoda na adresu ili preuzimanje u poslovnici. Ako koristite opciju dostave na adresu možete kreirati posebnu cijenu dostave koja se kasnije pridoda ukupnoj narudžbi.

Moduli plaćanja

Sustav ima mogućnost dva modula naplate: transakcijski račun i plaćanje putem pay pall. Ostali moduli za plaćanje integriraju se u sustav prema potrebama i na zahtjev klijenta.