Izrada web shopa (internet trgovine)

 

Uz razvoj interneta i šarolikost ponude i potražnje tržišta za određenim proizvodima i uslugama, raste i potreba za kreiranjem vlastitog webshopa.

Sve više poduzetnika prepoznaje važnost pokretanja vlastite internet trgovine koja će im omogućiti samostalno upravljanje sadržajem i proizvodima.

Svrha internet poslovanja je da korisnicima maksimalno prezentiramo i ponudimo proizvode i usluge te da privučemo nove korisnike. Jedan od segmenata uspješnog poslovanja je internet trgovina (webshop ) koja bi trebala omogućiti samostalno upravljanje artiklima i sadržajem (poput kategorija i potkategorija- kao osnovnih, pa sve do akcijskih proizvoda, novostima u ponudi i sl.).

Danas na tržištu možemo pronaći različite aplikacije putem kojih možete kreirati vlastitu internet trgovinu, no treba biti oprezan jer te iste imaju razna ograničenja u pristupanju sadržajem, proizvodima, naplatnim sistemima i sl.

Skeptičnost prema internet poslovanju i online kupovini proizvoda je još uvijek prisutna, stoga treba osigurati kvalitetu i sigurnost pri samoj kupovini kako bi ujedno zaštitili svoje poslovanje i krajnje korisnike.

Naša usluga izrade webshopa se sastoji od sljedećih koraka:

Savjetovanje/konzultacije:

Prije izrade internet trgovine dogovaramo u skladu s Vašim željama i potrebama glavne stavke kako bismo vas savjetovali o mogućnosti realizacije te iste ili drugim mogućnostima koje vam se nude. Nakon usljeđenog dogovora, šaljemo Vam ponudu na temelju koje će se realizirati projekt.

Izrada i realizacija projekta:

U fazi izrade nastojimo u potpunosti prilagoditi internet trgovinu samostalnim upravljanjem kako biste ažurno unosili svoje proizvode te kreirali akcije i promotivne ponude, ali i isto tako unosili obavijesti i novosti.

Također, prilagođavamo vašim željama i potrebama naplatni sistem i sustav praćenja narudžbi na vama najkorisniji i najjednostavniji mogući način. Ukoliko naplatni odnos uspostavljate sa Payment Gatway tvrtkom (koja predstavlja osiguranje pri transakcijama kao posrednik između Vas i kartičarskih kuća), dostavljate nam podatke potrebne za povezivanje naplatnog sistema s odabranim sustavom.

Da bi vaša internet trgovina dosegla puni potencijal i svrhu, mi ćemo Vam rado pomoći!

Za sve upite i pitanja stojimo na raspolaganju!

 

Dokumentacija

Izrada i prikupljanje sve potrebne dokumentacije.

 
 

Izrada web trgovine

Izrada i dizajn web trgovine. Kompletno e-commerce rješenje s integriranim CMS sistemom.

 
 

Web hosting

Smještaj na vrhunske i profesionalne web hosting servere.

 
 

Podrška i održavanje

Održavanje sustava, savjetovanje i pomoć pri korištenju CMS-a, backup sustava.

 

Uslužni obrt Iteh Sistemi

Kvaternikova ul., Rijeka

Email Address:
Password:
X