Opći Uvjeti i pravila korištenja

Dobrodošli na web stranicu tvrtke Uslužni obrt Iteh sistemi koja se nalazi na adresi www.iteh-sistemi.hr
Tvrtka Uslužni obrt Iteh Sistemi omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice www.iteh-sistemi.hr koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja.
Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice www.iteh-sistemi.hr , kao i na sve podlinkove i poveznice s www.iteh-sistemi.hr.
Korištenjem bilo kojeg dijela www.iteh-sistemi.hr, te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

OPĆENITO
Korištenjem ove web stranice tvrtke Uslužni obrt Iteh Sistemi na domeni www.iteh-sistemi.hr i stranica s kojih ste usmjereni na ovu web lokaciju, a izrađuje ih ili održava tvrtka Iteh Sistemi, potvrđujete slaganje s uvjetima iznesenim u ovom Ugovoru (“Uvjeti korištenja”).
Ako se ne slažete s Uvjetima korištenja, nemojte koristiti ovu web stranicu tvrtke Uslužni obrt Iteh Sistemi ili Web stranice s kojih ste usmjereni na ovu web lokaciju www.iteh-sistemi.hr .
Tvrtka se obavezuje poslovati u skladu s dobrom ekonomskom praksom i u maniri dobrog gospodarstvenika, te ne odgovara za kvalitetu internetske veze kojom korisnik pristupa web stranicama u vlasništvu Tvrtke Iteh Sistemi.
Tvrtka Iteh-sistemi zadržava pravo pogreške u sadržaju, opisu i slikama usluga. Djelatnici tvrtke nastoje što točnije navesti karakteristike istih.
Uvjeti i pravila korištenja web stranice Iteh Sistemi podložni su promjenama u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.
Zbog toga bi ovu stranicu trebali posjetiti kod svake posjete službenoj web stranici tvrtke Uslužni obrt Iteh Sistemi.
Tvrtka ne odgovara ni za kakve moguće posljedice proizašle iz web sadržaja i promjena istih.
Ako Web stranice nastavite koristiti nakon što smo izmijenili ove Uvjete korištenja, znači da se slažete s novim uvjetima korištenja.

Prihvaćanje Općih uvjeta
Pristupanjem stranicama www.iteh-sistemi.hr ili korištenjem bilo kojeg dijela njihovog sadržaja ili usluga, prihvaćate ove Opće uvjete korištenja Internet stranica www.iteh-sistemi.hr, kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja predmetnih stranica i usluga koje se putem njega pružaju.
Ako se ne slažete s navedenim molimo Vas da dalje ne koristite stranice i usluge koje se putem njih pružaju.

Promjene Općih uvjeta i stranica
Tvrtka Uslužni obrt Iteh Sistemi zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti ove Opće uvjete, te takve promjene stupaju na snagu danom objave na stranicama.
Nastavljanjem pristupa stranicama ili nastavljanjem korištenja bilo kojeg dijela njihovog sadržaja ili usluga smatrat će se da pristajete na takve izmijenjene ili dopunjene Općih uvjeta korištenja. Uslužni obrt Iteh Sistemi Vam savjetuje da periodično provjeravate ove Opće uvjete kako bi bili upoznati s eventualnim promjenama istih.
Uslužni obrt Iteh Sistemi zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i stranice, odnosno bilo koji njegov dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na promjenu vremena dostupnosti, sadržaja, dostupnosti novih podataka, načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje stranicama.

Vaša je dužnost i obveza da koristite stranice u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima.

Uslužni obrt Iteh Sistemi ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja stranica kako bi osigurao poštivanje ovih Općih uvjeta i pozitivnih propisa RH.

Sadržaj i usluge Internet stranice www.iteh-sistemi.hr
Stranice sadrže dokumente, podatke, informacije kao i veze ("linkove") do drugih Internet stranica kreiranih od strane tvrtke Uslužni obrt Iteh Sistemi koje će se, u opsegu u kojem je to potrebno i moguće, kao takve označavati.

Uslužni obrt Iteh Sistemi do najveće mjere dopuštene pozitivnim propisima ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može biti uzrokovana Vama ili drugim korisnicima u svezi s korištenjem ili kopiranjem sadržaja na internetskim stranicama www.iteh-sistemi.hr , te daljnjim objavljivanjem bez prethodnog dopuštenja.

Sve objave, poruke, tekstovi, prikazi, fotografije, video snimke i drugi materijali (u daljnjem tekstu: sadržaj) objavljeni na stranicama www.iteh-sistemi.hr su opisi usluga i ponuda tvrtke Uslužni obrt Iteh-Sistemi. Također, referentna lista je dio sadržaja objavljenog od strane tvrtke Uslužni obrt Iteh Sistemi uspješno realiziranih radova, te je zabranjeno bilo kakvo dijeljenje, kopiranje, objavljivanje na drugim mrežama, portalima, stranicama i korištenje istog za ostvarivanje samopromocije, prikupljanje zasluga i bilo kakve vrste dobiti.

Uslužni obrt Iteh Sistemi zadržava pravo na promjenu, privremenu obustavu, odgodu i prestanak prikazivanja ili pružanja bilo kojih sadržaja i usluga u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga.

Uslužni obrt Iteh Sistemi također ima pravo ograničiti pristup određenim uslugama, sadržajima i dijelovima istih bez prethodne najave.

Uslužni obrt Iteh Sistemi ima pravo na nadopunu, objavljivanje novih usluga i informacija iz područja djelovanja tvrtke u svrhu pružanja informacija i usluga korisnicima stranice, te za ostvarenje vlastite dobiti.

Autorska prava
Svi sadržaji, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranicama vlasništvo su tvrtke Uslužni obrt Iteh Sistemi, te se ne smiju se objavljivati, reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka tvrtke Uslužni obrt Iteh Sistemi.

Korisnik osobito nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge Internet stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način koji može štetiti tvrtki Uslužni obrt Iteh-sistemi.

Oznake, korporacijski logo prikazani na Web stranicama www.iteh-sistemi.hr su podložni zaštitnom znaku i ostalim pravima Uslužni obrt Iteh Sistemi. Sadržaj ne možete koristiti osim kako je ovdje navedeno. Kršenje ovih uvjeta može predstavljati kršenje naših prava intelektualnog vlasništva, ili prava intelektualnog vlasništva Uslužni obrt Iteh Sistemi. Uslužni obrt Iteh Sistemi ili tvrtke s kojima Uslužni obrt Iteh Sistemi imaju ugovorene poslove mogu biti prinuđeni podnijeti tužbu kako bi zaštitili ta prava.

Sadržaj možete pregledavati, zbog prikupljanja informacija o tvrtki Uslužni obrt Iteh-Sistemi, te zbog ostvarenja suradnje s tvrtkom u segmentima usluga koje tvrtka Uslužni obrt Iteh-sistemi pruža.

 

Google Analytics
Na web stranici koristimo alat „Google Analytics“ kako bismo prikupili informacije o vašem korištenju Usluga. Google Analytics prikuplja informacije o tome koliko često korisnici pristupaju našim web stranicama i koje stranice posjećuju. Google Analytics prikuplja IP adresu koja vam je dodijeljena na datum kada posjetite web stranice, a ne prikuplja vaše ime ili druge identifikacijske podatke. Informacije koje dobivamo od usluge Google Analytics koristimo samo za poboljšanje naših usluga. Podatke prikupljene upotrebom alata Google Analytics ne koristimo i ne kombiniramo s podacima koji vas mogu osobno identificirati. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Googleova mogućnost korištenja i dijeljenja informacija koje prikuplja Google Analytics o vašim posjetima ovoj web stranici ograničena je Uvjetima korištenja usluge Google Analytics i Googleovim Pravilima zaštite privatnosti.


Domena:

Za registraciju i korištenje domena plaća se naknada prema našem cjeniku. Sve obavijesti vezane uz registraciju, transfer, produženje, brisanje, suspenziju ili plaćanje domene slat ćemo prije isteka na email adresu koju je klijent upisao ili dao prilikom procesa izrade ponude. Domena se neće registrirati dok korisnik koji plaća naknadu ne uplati naknadu za njenu registraciju.

HR domene se registriraju i koriste u skladu s Pravilnikom Carneta. Više o registraciji .HR domena i pravilniku možete pronaći na njihovim web strnicama.

ZA SADRŽAJ NA SVOJOJ DOMENI I WEB PROSTORU ISKLJUČIVO VI ODGOVARATE!

U slučaju kršenja ovih Uvjeta korištenja, zamoliti ćemo Vas da uklonite sporni materijal u roku od 12 sati.

U iznimnim slučajevima ako se radi o SPAMU ili ozbiljnijoj zlouporabi (npr. napad na drugi server ili bankovne prevare itd.) paket/uslugu/domenu ćemo odmah suspendirati kako bi spriječili nastajanje nove štete.

Ako i dalje sporni materijal ostane na serveru, otkazati ćemo naše usluge!

Web Hosting:
Tvrtka Iteh Sistemi  pruža usluge udomljavanja (hostinga). Cjenik svih hosting usluga dostupan je na službenim stranicama tvrtke Iteh Sistemi i podložan je promjenama.
Na zahtjev korisnika tvrtka Iteh Sistemi će korisniku izraditi valjanju ponudu za web hosting usluge ili korisnik može samostalno izraditi ponudu unutar korisničke zone.

Stavke hosting paketa koje se nalaze na izdanoj ponudi biti će aktivirane nakon izvršene avansne uplate i vidljivih uplaćenih sredstava na bankovnom računu.
Korisnik je dužan elektroničkom poštom ili pisanim putem obavijestiti tvrtku iteh Sistemi o bilo kakvoj promjeni osobnih/kontakt podataka najkasnije u roku od 7 dana od nastanka promjene, u protivnom smatrat će se da je dostava valjano izvršena na temelju postojećih podataka.

Tvrtka Iteh Sistemi ne jamči sigurnost podacima koji se prenose preko interneta, te ne odgovara za sadržaj postavljen na hosting od strane korisnika.
Tvrtka Iteh Sistemi obustaviti će pružanje hosting usluga korisniku, ako dođe do bilo kakve zloupotrebe, narušavanja rada ili ako dođe do bilo kakvog problema koji nanosi štetu tvrtki Iteh Sistemi i njenom nesmetanom radu.

Korisnik se obvezuje da će poduzeti odgovarajuće tehničke, kadrovske i organizacijske mjere zaštite od neovlaštenog odavanja i korištenja pristupnih podataka, poput korisničkog imena i lozinke, koje je dobio od tvrtke Iteh Sistemi, te neće prenositi trećim stranama.

Korisnik je suglasan da usluge neće koristiti da bi:

- distribuirao ili poticao distribuciju ilegalnih kopija softvera, softvera koji može uzrokovati štetu, ilegalnih pornografskih sadržaja, neželjenih email poruka,
- prekršio ili poticao kršenje autorskih prava i srodnih prava, patenata, žigova,
- bez izričitog dopuštenja vlasnika podataka i računalnog ili mrežnog sustava ispitivao ranjivost sustava, zaobišao sigurnosne mjere, krivotvorio dokaze o izvornosti prometa, nadzirao, mijenjao ili brisao podatke, ili preopteretio računalni ili mrežni sustav,
- nanio ili pokušao nanijeti štetu Davatelju usluga ili trećoj strani,
- dijelio neograničene količine mail računa, pružanje besplatnog web hostinga i/ili besplatnog email hostinga. trećim osobama,
- zlonamjerno trošio neograničen promet ili onemogućavao ugodan rad ostalim korisnicima poslužitelja,
- počinio ili pokušao počiniti zakonski prekršaj, zloupotrebiti usluge, naniti štetu davatelju usluga ili trećim stranama.

Korisnik će biti odgovoran za svu štetu koja bi mogla nastati Davatelju usluga ili trećoj strani uslijed kršenja bilo kojeg dijela.

Korisnik je dužan samostalno izrađivati backup svih podataka koji se nalaze na hostingu uključujući email adrese i baze podataka, web stranice / skripte, te redovito pohranjivati na lokacije na kojima će mu uvijek biti dostupan backup. Tvrtka Iteh Sistemi ne odgovara u slučaju gubitka podataka.

U slučaju više sile ili nepravilnim rukovanjem kao što je neodržavanje odnosno neosvježavanje zadnjom verzijom open source CMS sustava od strane korisnika, neodržavanje sustava i skripti koji se nalaze na hostingu, određivanje slabe i gubitak lozinke, instalacija neafirmiranih skripti i skripti sumnjivog podrijetla tvrtka Iteh Sistemi ne snosi odgovornost i ne odgovara za nastale probleme i štetu.

Aktivirani hosting paket traje 1 godinu od zaprimljene uplate, a usluga se može obustaviti u bilo kojem trenutku na način da tvrtka ugasi aktivnu uslugu ili korisnik zatraži prijevremeno gašenje usluge. U slučaju obustavljanja i gašenja usluge tvrtka Iteh Sistemi ne vraća uplaćeni novac korisniku.


Korisnička zona
Korisnička zona namjenjena je našim klijentima s kojima imamo ostvaren bilo koji oblik suradnje kako bi imali uvid u usluge koje koriste kod nas. Svi naši klijenti imaju aktivnu korisničku zonu kako bi im omogućili potpuni uvid u suradnju, aktivne projekte i usluge s nama. Također, unutar korisničke zone imate uvid u podatke koje koristimo o Vama. Unutar korisničke zone možete upravljati svojim podacima, narudžbama novih usluga prema našoj tvrtki, te upravljati trenutno aktivnim projektima ako oni postoje.

Korisnički račun možete izraditi i sami ako želite i samostalno naručiti neku od naših usluga. Ako ste ostvarili suradnju s nama, a nemate aktivni korisnički račun, biti će izrađen od strane djelatnika naše tvrtke.

Pristupne podatke možete zatražiti putem emaila. Pitanja vezana uz korisničku zonu možete nam uputiti putem emaila.

Dobna granica
Svi su dobrodošli na ove Web stranice. Međutim, ako želite ostvariti suradnju s tvrtkom Uslužni Obrt Iteh Sistemi i dogovoriti pružanje usluge od tvrtke Uslužni Obrt Iteh Sistemi prema Vama, morate imati najmanje 18 godina, ili pisani pristanak roditelja ili skrbnika. Molimo Vas da u slučaju neslaganja s Uvjetima korištenja napustite iste web stranice.
 

Pitanja vezana uz uvijete korištenja web stranice
Ako imate dodatna pitanja ili eventualnu zamjerku vezano uza zaštitu vaših osobnih podataka, obratite nam se na info@iteh-sistemi.hr.
Svaki upit ili zamjerka glede privatnost i evidentirat će se i istražiti te će se osigurati rezultati istrage.
Ako utvrdimo da je zamjerka opravdana, poduzet ćemo se sve odgovarajuće potrebne mjere u skladu s pozitivnim propisima.


**Napomena: Uvjeti i pravila korištenja i poslovanja sklona su promjenama i nadopunama, stoga Vas molimo da redoviti pratite i čitate naše Uvjete i pravila korištenja i poslovanja.

  iteh sistemi izrada web stranica

  Janeza Trdine 2, 51000 Rijeka

  Radno vrijeme:
  07:00 - 15:00

  Broj telefona:

  +385 91 7552 988